Headlines News :
Home » » Rika Rafika - Bangbung Hideung

Rika Rafika - Bangbung Hideung

Written By Agung Gore on Minggu, 25 Maret 2012 | 16.32

          

Bangbung Hideung

Bambung hideung boro-boro teuing di candak Leuheung bari dianggo ka suka galih situ pinuh balong jero bebendon sareung bebendu salira joag awiiii teh pangajul buah lantaran teu kitu deui Sora bedil luhur mega paripaos teu paya lepat sakedik diri abdi kagamparan Eeee banondari, nu geulis kawanti wanti nu endah ngabalik warna puputon kembang kadaton Jungjunan, Lamun teu kauntun tipung, katambang beas, laksana kapiduriat Matak paeh ngabae bangke matak edan leuleuweungan Matak paeh ngabae bangke.... matak edan leuleuweungan..... Aduh alah ieung, da leuleuweungan.... Aya uceung, paribasa sarung bantal mung ku seep saputangan hiji ceurik balas ku nalangsa, abdi nalangsa nguping hujan tengah weungi diimah keueung sorangan nguping hujan tengah weungi diimah keueung sorangan .....diimah keueung sorangan..... Nyangigir asa gigireun, nangkarak asa luhureun Nyangigir asa gigireun, nangkarak asa luhureun aduh alah ieung asa luhureun.... Jung nangtung asa lanjung gek duk diuk asa tiguling leumpang asa da ngalongkewang.
Share this article :

0 komentar:

Komentar


Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Кџ-мά-ђα дίηК - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger